Genel

Aksaray Belediyesinden Evsiz Vatandaşlara sıcak yuva

Aksaray Belediyesinden Evsiz Vatandaşlara sıcak yuva

Aksaray Belediyesi Soğuk Kış Günlerinde Evi Olmayan Vatandaşları Misafir Etmeye Devam Ediyor

Yoğun kar yağışının Aksaray şehir genelinde tekrar etkili olması ve sıcaklıkların eksilerde seyretmesi ile Aksaray Belediyesi ekipleri evi olmayan vatandaşlar için sunduğu ücretsiz konaklama hizmetinin devam ettiğini duyurdu.

Aksaray geçtiğimiz günlerde son yılların en yoğun kar yağışını alan şehirlerden oldu. Aksaray Belediyesi’nde soğuk iklim şartlarında vatandaşların yanında olmak için birçok uygulamayı hayata geçirdi. Belediye ekipleri, yolda kalan vatandaşları misafir ederek, karla mücadele eden ekiplere pekmez ikramında bulunarak, vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulunarak tam bir sosyal belediyecilik örneği sergiledi.

Vatandaşlarının her şartta yanında olan Aksaray Belediyesi, havaların soğuması ile evi olmayıp sokakta kalanları ücretsiz olarak otellerde misafir etme uygulamasına da devam ediyor. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer kar yağışının tekrar başlaması ile birlikte evi olmayan vatandaşları otellerde misafir etme uygulamasının devam ettiğini duyurdu. Başkan Dinçer, 2021 yılında toplam 125 kişiyi 2022 yılında 28 Kişiyi otellerde ücretsiz olarak misafir ettiklerini belirtti.

Evi olmayan vatandaşların belediyenin ücretsiz olarak sunduğu bu hizmetten yararlanmaları için çağırı merkezlerinden Whatsapp hatlarından veya belediyeye ait resmi sosyal medya hesaplarından iletişime geçmeleri gerekmektedir.

 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL