Genel

Aksaray Belediyesi Yağmur Suyu Hattı Çalışmalarını Sürdürüyor

Aksaray Belediyesi Yağmur Suyu Hattı Çalışmalarını Sürdürüyor

Loading

Aksaray Belediyesi, ani yağışlara bağlı oluşabilecek sel ve su taşkınlarına karşı Aksaray merkez Bahçeli Mahallesi 3723’nolu sokakta yağmur suyu hattı çalışması başlattı. Şehitlik karşısında bulunan sokakta başlatılan çalışmanın neticesinde yağışlardan kaynaklanacak su birikintilerinin önüne geçilecek.

Aksaray Belediyesi ekipleri, Aksaray merkez Bahçeli Mahallesinin olası bir su taşkınından etkilenmemesi için 3723’No’lu sokaklarda başlattı. Mahallede özellikle sel yatağında bulunan ve su taşkınlarına maruz kalan noktalarda yağmursuyu toplama noktası yapan ekipler, kış aylarında ve ilkbahar aylarında yağacak yağışlar sonrasında mahallede birikecek yağmur sularının tahliyesini sağlamış oldu.

Aksaray merkez Bahçeli Mahallesinde zaman zaman su baskınlarına maruz kalan Bahçeli Mahallesi sakinleri, yağmur suyu hattı çalışmalarının tamamlanmasıyla yaşanabilecek olumsuzların önüne geçildiğini belirttiler. Yağmur suyu ve ızgara çalışması ile mahallede su ve sel taşkınlarının yüzde 70-80 oranında önüne geçileceği bildirildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL