ASAYİŞ

Aksaray- Ankara yolunda kaza 1 ölü 4 yaralı

Aksaray- Ankara yolunda kaza 1 ölü 4 yaralı

Bursa’dan oğullarına  kız istedikten sonra  Niğde’ye dönen ailenin bulunduğu otomobil , Aksaray- Ankara yolu yedinci kilometrede kontrolden çıkıp, şarampole devrildi. Kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 1’i ağır 4 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre ; Kaza, Aksaray- Ankara yolu yedinci kilometrede meydana geldi. Bursa’dan oğullarına  kız istedikten sonra Niğde’ye dönmek üzere yola çıkan  ailenin bulunduğu, Ramazan Çelik (48) yönetimindeki 68 FC 251 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp, şarampole devrildi. Kazada sürücü Ramazan Çelik ve Bursa’da sözlenen Ömer Sakarya (21) ile annesi Nilüfer Sakarya (41), babası İsmail Sakarya (43) yaralandı. Otomobilde bulunan Ömer Sakarya (21) nın dayısı Veysel Cullaz (35) ise yaşamını yitirdi.

Hurdaya dönen otomobilde sıkışan sürücü Ramazan Çelik (48) , ihbarla kaza yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucunda  otomobilin tavan kısmını kesilerek sürücünün takılı olan emniyet kemerini kesmesiyle sıkıştığı yerden kurtarıldı. Yaralılara ilk müdahale kaza yerinde sağlık görevlilerince yapıldıktan sonra , ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan sürücü Ramazan Çelik’in sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL