Genel

Aksaray AK PARTİ,de işler karışık

Aksaray AK PARTİ,de işler karışık

Ak parti teşkilatı çırpındıkça çıkmaz sokağa giriyor ne kadar renkli görünmeye çalışsalar da umduklarını bulamama telaşı içlerinden hiç çıkmıyor.

 Adayları olan EVREN DiNÇER,i galiba çok beceriksiz yada bu işleri bilmeyen biri olarak görüyorlar.

Teşkilâtın eline düşen başkan adayı ne yapacağını teşkilatın yön vermesiyle yaptığı için erken bunalım içerisine çoktan girmiş görünüyor. Tek başına kalamayan başkan adayı EVREN Dinçer halk ile iç içe kalamadığı için ne vaat vere biliyor nede halkın gerçek sesini duya biliyor.  Yeni gelin misali kaynana nerde gelin peşinde halkım içine tek başına göndermeyen AKP teşkilatı galiba içindeki korkuyu bu şekilde baskıyla kapatmaya çalışıyor. Şu anki belediye başkanı Haluk Şahin Yazgı ile aralarının iyi olmadığını bilmeyen yok.  Bu denli sorunların olduğu parti teşkilatı galiba yeni başkanı baskı altına alıp bir şeyler yapma telaşı içinde. Ama unutulan bir şey var ki başkanı halk seçecek. Halka sözü başkan verecek.  Halkla fazla samimi olup kendi başıma gezmesinden halkın içine girmesinden rahatsız olan teşkilat ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim. Malum yerlere gövde gösterisi yapmaktan geri kalmayan bir siyasi manterite ne kadar faydalı olur bilinmez. Ama oyunu istediğin insanlara yaklaşmaktan korkan bir başkan adayını halkın içinde olmasından rahatsızlık duyan bir zihniyet ne yüzle oy isteyecek bilinmez. Adı açıklandığı günden bu yana eli cebinde bir esnafın kapısında ya da yolda bir vatandaşla sohbet ederken bir kare fotoğrafı yok.  Sade halkın istediği bir başkan olarak görünmek neden bu kadar zorsunuyor, korku nedir, sebep nedir teşkilat bilinmesini istemediği bir korkuyla mı başkan adayını yalnız bırakmıyor? Bu sancılı süreçte şimdiki başkan ortada yok. Yeni başkan adayı ise 40 iple bağlanmış gibi her an her yerde pesinde teşkilat geziyor. Sözde kalesi olan Aksaray acaba o kalenin kolonlarında sarsılma var da bunun bilinmesini istemiyor? Dışarıda sahte gülücükler dağıtıp güzel renkli gösterişli bir oyun mu oynuyor? acabaların bilinmezlerin korkuların olduğu bir seçime mi giriyor Aksaray’da AKP? Bir oyun bir korku bir başkan adayı var ama sancılar var bence şimdiden. EVREN DiNCER,iN  içinde  belli etmese de yüz ifadesi şimdiden çok yorulmuşa benziyor.  Başkan adayı bunun farkında ama teşkilat neden bunun farkında değil? Seçimden başarı ile çıkarsa bu işlerin hepsi Enver Dinçer’in başına patlayacak. Teşkilatta hiç kimse bu sorumluluğu kabul etmezken Hüseyin Altınsoy ve diğer teşkilat üyesi ya da seçim ağzı partinin yanında gezen menfaatçilerin, fotoğraf karelerinde görünmek için gülücük dağıtan bende buradayım diye kafasını uzatanların umurunda olmayacak. Bunun hesabını başkan adayı ödeyecek.  Bir şarkı var ya yaz tahtaya al haftaya sarı çizmeli Evren ağa ödeyecek hesabı Evren başkan bir silkelen kendine gel hesap kabarıyor bence. Ödeyemeyeceğin  hesabi isteme sonra kabarık gelir hesap içinden çıkamazsın demedi deme  bu hesap yanlış Bağdat’tan dönmez.

Durmuş DALKILIÇ / Köşe Yazarı

UYARI: Yazılardaki fikir ve değerlendirmeler yazarlara aittir ve aksi belirtilmediği sürece https://www.ilkhavadisgazetesi.com İnternet Haber sitesinin görüşlerini yansıtmaz. Bütün hukuki sorumluluk yazara aittir.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL