SİYASET

Ak Parti’den Aday olamadı Bağımsız adaylığını açıkladı

Ak Parti’den Aday olamadı Bağımsız adaylığını açıkladı

Loading

Ak Parti’den aday adayı olan listede kendisine yer verilmeyen İş İnsanı Yılmaz İlhan Aksaray’dan bağımsız milletvekili adayı olduğunu açıkladı.

14 Mayıs’ta yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde Aksaray’da AK Parti’den aday adayı olan AK Parti genel Merkezi tarafından adaylık listede kendisine yer verilmeyen iş insanı Yılmaz İlhan bağımsız Milletvekili adayı olduğunu sosyal medya hesaplarından açıkladı.
Temayül yoklamaları ve kamuoyu araştırmalarının hiçe sayıldığını iddia eden İlhan,kişisel hesap yapanlara fırsat vermemek adına Aksaray Bağımsız Milletvekilliği için seçim kuruluna adaylık müracaatında bulunduğunu ifade etti.
Aksaray Bağımsız Milletvekili Adayı Yılmaz İlhan şu Paylaşım ile Bağımsız adaylığını açıkladı;
Ak Parti Genel Merkezi; temayül yoklamaları ve kamuoyu araştırmalarını hiçe saymış, Cumhurbaşkanımıza böyle bir zamanda bile gerçeğe aykırı bilgi vermiş, Aksaray halkının aklıyla bir kez daha alay eder gibi davranarak yine tepeden aday dikte etmiştir. Bu durum karşısında ise millet ittifakı adeta zil çalıp oynamaktadır. Böyle bir duruma kayıtsız kalamayacağımızdan dolayı; gördüğümüz lüzum üzerine ne millet ittifakına, ne de cumhur ittifakı içerisinde kişisel hesap yapanlara fırsat vermemek adına Aksaray Bağımsız Milletvekilliği için seçim kuruluna adaylık müracaatında bulunduğumuzu tüm Aksaray kamuoyuna saygıyla bildiriyoruz.
Saygılarımla
Yılmaz İLHAN
Aksaray Bağımsız Milletvekili Adayı

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL