SİYASET

Ak Parti Milletvekili adayı Cengiz Aydoğdu, “Türkiye geleceğini oylayacak..!

Ak Parti Milletvekili adayı Cengiz Aydoğdu, “Türkiye geleceğini oylayacak..!

AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana Türkiye’de ve Aksaray’da çok güzel işlere imza attığını söyleyen AK Parti Aksaray Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili adayı Cengiz Aydoğdu, “Önümüzdeki seçim, Türkiye’nin istikbalinin ve istikrarının seçimi olacak”

AK Parti Aksaray İl Teşkilatı, mevcut milletvekilleri ve milletvekili adayları ile birlikte “Mahalle Muhtarlar Buluşması Toplantısı” gerçekleştirdi.

Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Milletvekili adayları Cengiz Aydoğdu, Av. Sinan Özkan, muhtarlarla tek tek sohbet etti.

Hiçbir zaman millet iradesinin üzerinde bir irade tanımadıklarını ifade eden Aydoğdu, Türkiye’nin yaşadığı olumsuzluklara rağmen çalışmaya ve üretmeye devam ettiğini vurguladı.

Aydoğdu, “Hiç kimsenin tahmin etmediği 100 yılda bir yaşanan bir pandemi sürecini hep birlikte yaşadık. Dünyanın birçok gelişmiş ülkesi vatandaşlarına ilaç bulamazken Allah’a şükür biz vatandaşlarımızı tedavi etmekle kalmadık, dünyanın bütün ihtiyaç sahibi mağdur ve mazlum ülkelerine yardım ettik. Bu millete hizmet etmeye devam ediyoruz. Milletimizin desteğiyle de bu millete hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Türkiye’nin çok büyük bedeller ödeyerek bu günlere geldiğini belirten Aydoğdu, Türkiye’nin büyümesini, gelişmesini, güçlü olmasını isteyen vatandaşların sandığa gittiklerinde doğru kararı vereceklerine inandığını söyledi.

“Artık eski Türkiye yok” diyen Aydoğdu, “Büyük bir bir pandemi ardından dünyayı kasıp kavuran bir ekonomik kriz hemen akabinde ‘biz asrın felaketi’ diyoruz ama belki coğrafyamızda bin yıldır yaşanmayan büyüklükte bir deprem yaşadık. Bugün bütün yaşananlara rağmen, rağmen biz çalışmaya, üretmeye, vatandaşımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Artık ‘Dünya beşten büyüktür’ diyen bir Türkiye var.”

Ülkenin kaderini belirleyecek bir seçimin arifesinde olduklarını aktaran Milletvekili adayı Av. Sinan Özkan ise Türkiye’nin, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın liderliğinde çok büyük kazanımlar elde ettiğine dikkat çekerek, “Tam bağımsız bir Türkiye hedefimiz için ulaşımdan teknolojiye, milli savunmadan sağlığa, kısacası her alanda birbirinden önemli projeleri hayata geçirdik. Ve bugün de ülkenin kaderini belirleyecek bir seçimin arifesindeyiz. Türk milletimiz sağduyuludur. Yapılan hizmetleri çok net bir şekilde gören vatandaşlarımız sandıkta da en doğru kararı vereceklerine inancımız tamdır” dedi.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinin önemine dikkat çeken İl Başkanı Hamza Aktürk, 20 yıldır türlü seçimlerin gerçekleştiği ülkemizde her seçimin bir önceki seçimden önemli olduğunu vurguladı ve 14 mayıs seçimlerinin hem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, hem de ülke bekası için her geçen günün öneminden bahsetti.

Yapılan çalışmalara ve Cumhurbaşkanının Muhtarlara verdiği önemden bahseden Aktürk, “Artık biz kendi hastanemizi, kendi yolumuzu yapmanın çok ötesinde kendi otomobilimizi, kendi İHA’larımızı, SİHA’larımızı yapıyoruz. ‘Dünya beşten büyüktür’ diyen bir liderimiz var. Bakıyorsunuz bir kesim, ‘Tayyip Erdoğan gitsin de, ne olursa olsun’ diyor. Esas meselenin Tayyip Erdoğan olmadığını hepimiz biliyoruz. Nihayetinde sayın Cumhurbaşkanımız da ifade ediyor. Diyor ki, ‘Biz de her canlı gibi faniyiz’ Mesele Tayyip Erdoğan meselesi değil, bütün mesele sayın Cumhurbaşkanımızın şahsında büyüyen, güçlenen ve dünyada söz sahibi olan bir Türkiye. Sayın Cumhurbaşkanımız sadece Türkiye’nin lideri değil, dünyadaki büyün mazlumların ve mağdurların umudu olmuş bir lider. Güçlenen bir Türkiye var. Kendi doğalgazını bulan, kendi enerji kaynaklarını hayata geçiren bir Türkiye var. Türkiye güçlendikçe bu refah vatandaşlarına da yansıyacaktır” dedi.

Muhtarların, yoğun katılım sağladığı programda, aynı oranda karşılıklı olarak destek işaretleri verildi.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL