ASAYİŞ

Ak Parti İl Başkanı Hangi Haber için 20 bin lira Ödedi

Ak Parti İl Başkanı Hangi Haber için 20 bin lira Ödedi

KARABÜK – Ak Parti Karabük İl Başkanı İl Başkanı İsmail ALTINÖZ bu defa da bir basın kuruluşu tarafından Ak Parti Karabük İl Başkanlığına afaki şekilde kesilmiş faturalar ile gündeme geldi.

Karabük’te bir çok basın yayın organı varken sadece bir basın kuruluşuna aylık 2 bin lira 10 aylık toplam da 20 bin liralık ilan duyuru bedeli adı altında kesilen fatura Karabük Gündemine bomba gibi düştü.

Konu ile ilgili iddiayı belgesi ile  manşetine taşıyan Karabük Doğru Haber İnternet sitesi  imtiyaz sahibi Gazeteci KAZIM YILMAZ  imzası ile yayınlanan Haber Metni şöyle;

ALTINÖZ Hangi Haberin Bedeline 20 Bin Lira Ödedi ?

Her gün yeni yeni iddialar ve çarpıcı konular ile kamuoyunu meşgul eden  Ak Parti Karabük İl Başkanı bu defa da afaki şekilde partiye kesilmiş faturalar ile gündeme geldi.

Karabük’te bir çok basın yayın organı varken sadece bir basın kuruluşuna aylık 2 bin lira 10 aylık toplam da 20 bin liralık ilan duyuru bedeli adı altında kesilen fatura ciddi manada hem basın organları arasında hemde halk arasında rahatsızlığa sebep oldu.

Yıllardır Karabük’te  gazetecilik yapan duayen gazeteci büyüklerimiz ve tüm dünyaya hitap eden  bölgenizin tek uydu kanalı olan BRTV televizyonu da bu şekilde faturalar kesebiliyor mu acaba?

   Asıl kafaları karıştıran konu ise bu kadar yüklü bir faturanın bedeli ne için ödendi?

Bir çok kesim tarafından Acaba İl Başkanı İsmail ALTINÖZ bu şekilde faturalar ödeyerek özel haberler yaptırıp kendi koltuğunu sağlama aldıracak haberleri mi paylaştırıyor?

Yoksa kendisine yakın olan arkadaş oldukları hatta sık sık gezilere yemeklere gittikleri bu kişilere, yine parti içerisinde rahatsız olduğu kişiler hakkında haberler yaptırmak için mi veriyor?

Ak Parti milletvekillerine daha önce çok defa çeşitli ağır ithamlarda bulunan haberler yapan,  hatta bir bayanın vekil tarafından hakarete uğradığını, kendisine çok ağır küfürler edildiğini yazan yayın organlarına da bu şekilde ödemeler yaparak haberi kasıtlı olarak yaptırıp, Karabük Milletvekillerini de kendisine tabiri caiz ise gebe mi bırakmaya çalışıyor?

Bir çok, bu şekilde kesilen yüksek meblağlarda faturalar hangi hizmetin bedeli ,neyin ilan duyuru bedeli ?sormadan edemiyoruz. İsminin açılımın da Adalet ve Kalkınma  Partisi yazan bir partinin il başkanı neye göre adaletli ve kimleri kalkındırıyor. Bunlar elbette ayyuka çıkmış faturalar , birde gayri resmi olarak ödenenler var bunları biz burada yazmaya bile utanıyoruz. Demek ki adalette,  kalkınmada sadece Sayın ALTINÖZ’ün terazisine göre işliyor. Bu haberleri biz yazarken utanıyoruz ancak bunu kamuoyunun da bilmesi gerektiğini düşünüyoruz.

Hakkımızda açılacak olan her davaya  hazır olduğumuzu, bilgi belge doğrultusunda haber yaptığımızı da siz değerli okuyucularımıza belirtmek isteriz.Sonuna kadar elimizde bulunan belgeleri ve bilgileri siz değerli okurlarımıza duyurmaya devam edeceğiz.

Haber Link :https://karabukdogruhaber.net/altinoz-hangi-haberin-bedeline-20-bin-lira-odedi/

MANŞET HABER  2

Büyük Bağışçı MARZİNC Karabük Halkına Değişildi

Karabük halkının ne kadar duyarlı olduğunu hepimiz biliyoruz. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a da her zaman sahip çıktığını, sevdiğini gösteren Karabük halkı her zaman karınca kararınca Ak Partiye de destek olmuştur.

Aldığımız bir ihbar sonrası yaptığımız araştırma neticesinde AK Parti Karabük İl Başkanlığı’na Sayın İl Başkanı İsmail ALTINÖZ’ün döneminde yapılan yardım ve bağışların nerelere gittiği merak konusu oldu.

Reise Can Feda

Bir vatandaşımızın REİS’e CAN FEDA açıklamalı bağışının partiye hizmet için değilde kendi reklamlarını yaptırmak için kullanıldığını öğrenen vatandaşın hüsrana uğradı bilgisine ulaşmış bulunmaktayız. Bu sadece yaptığımız araştırmanın çok küçük hatta yok sayılacak kadar ufak bir kısmı. Meğer Ak Parti İl Başkanlığı’na daha bir çok bağışlar gelmiş. Bu bağışlar partinin giderleri için, hizmetler için kullanılması gerekirken 15 bin,20 bin ilan duyuru parası olarak  ödendiği akıllarda soru işareti oluşturdu. Bunları neye dayanarak yazıyoruz diye merak ediyorsanız , bir kaç gün evvel gündeme getirdiğimiz bir haberimize istinaden Sayın ALTINÖZ’ün imtiyaz sahibimiz Kazım YILMAZ’ın sosyal medya hesabından mesaj yazarak ” İftira atıyorsun ben hiç bir şekilde ödeme yapmadım ve sen yalan haber yaparak iftira atıyorsun” cevabına istinaden yazıyoruz.

Sayın ALTINÖZ’e konu ile açıklama yapacak mısınız sorusunu sormamıza rağmen kendisi bizleri konu hakkında bilgilendirmemiş ve başka kişilere telefonla ulaşarak bilgilendirme yapmıştır.Oysa ki konunun muhatabı Karabük Doğru Haber adına Kazım YILMAZ’dır.

Yine haberimize istinaden Cumhuriyet Savcılığını, Emniyet Müdürlüğünü ve İl başkanını göreve davet eden bir basın organına da bu duyarlı davranışından dolayı teşekkür ediyoruz .Biz kanun karşısında doğrularla hesap vermeye hazırız. Ancak şunu da belirtmek isteriz ki 15 temmuz akşamı bizler daha darbenin başlangıç saatlerinden itibaren Cumhurbaşkanı’nın sokağa inin talimatı ile sokaklara dökülen ilk kişileriz.

Peki o gece darbe teşebbüsü olurken siz ve dostlarınız neredeydiniz?

Fetöcülerin haberlerinden kaç tanesini yaptınız?

Fetöcü dostlarınızın haberlerini yapmaktan imtina ettiniz mi sormak isteriz.

Şimdi Sayın İl Başkanı’nın sosyal medya hesabı üzerinden messenger  yolu ile aramaya yada bir açıklama yapmaya dahi tenezzül etmeden, benim anlım ak hiç kimseye haksızlık yapmadım haksızlığa uğratmadım diye yazmasına sen bana iftira atıyorsun sözlerine istinaden sormak istiyoruz.

   Marzinc de Meğer Bağışçıymış

Karabük halkının ısrarla ” Karabük zehirleniyor önlem alın”  diye dert yandığı MARZİNC firmasından kaç para seçim yardımı adı altında para aldınız?

Karabük’ün havasını insanların sağlığını, kaç para ”yardım” adı altında alınan paraya değiştiniz?

Bu paraları kimlere pay ettiniz?

REİS’E CAN FEDA diyerek vatandaştan gelen , parti için kullanılması gereken paraları kimlere pay ettiniz?

Seçim çalışması için ilçelere gönderilen paralar ne kadardı?

İlan duyuru bedeli olarak ödenen ( 2 -3 kişi yada kuruma ) ödenen para ne kadardı?

İlçelerde teşkilatlar mı seçim çalışması yaptı yoksa bu ödeme yaptığınız kişiler mi sizin adınıza çalıştı?

Eğer siz adaletli oldum diyorsanız neden ödeme yapılanlar arasında uçurum kadar fak var?  Birine 3 lira diğerine 13 lira ödeme yapıldı?

Yapılan ödemeler bizi ilgilendirmez ama Karabük halkını bilhassa ”Reise can feda ”diye yapılan bağış sahiplerini çok yakinen ilgilendirir.

Herkesin yaptığı iş aynı iken fark nereden çıktı?

Çalışan teşkilatlar 1 lira ile seçim çalışması yürütürken kamera arkasında belediye başkan adayına ne söylemesi gerektiğinin direktifini veren kişilere neden 10 lira verildi?

Bu konulardan Ak Parti Genel Merkeziniz haberi var mı?

Yada bu şekilde uygulama yapın diye onlar mı talimat verdi,  kamuoyu bunu merak ediyor.Umuyoruz ki Sayın İl Başkanı bu konular hakkında bir açıklama yapacaktır ve bu akılda kalan soru işaretlerini sonlandıracaktır.Bunlar elbette Sayın ALTINÖZ’ün notlarında vardır.

Daha evvel ki haberlerimizde de ifade ettik yine söylüyoruz haberlerimiz her türlü hukuki süreç için delil olarak kullanılabilir ve tarafımız hakkında suç duyurusunda bulunulabilir. Biz adalet karşısında ifade vermeye her şekilde hazırız.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL