Genel

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’un Kurban Bayramı Mesajı

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’un Kurban Bayramı Mesajı

Loading

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, vatandaşların Kurban Bayramı’nı tebrik ederek, “Mübarek bayram günlerinin, milletimizle birlikte tüm İslam Âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini niyaz ediyorum” temennisinde bulundu.

Aksaray İl Başkanı Altınsoy, dinen şartları elverenler için kurban ibadetinin yerine getirilmesinin, dünyanın her yerinde Müslümanlığın bir işareti, bir ifadesi olduğunu belirtti.

Mesajında; “Kurban Bayramını, şekliyle birlikte özüne uygun şekilde değerlendiren her bir kardeşimi tebrik ediyorum” ifadelerine yer veren Başkan Altınsoy, bayramları İslam dinindeki hayati konumundan uzaklaştırıp sadece bir tatil, bir ticaret, bir tedarik aracı hâline dönüştürmekten kaçınmak gerektiğini kaydetti.

Altınsoy, “Hazreti İbrahim’den beri süren bu kutlu ibadeti, evlatlarımıza da dipdiri bir şekilde aktarmakla mükellefiz. Allah’a, meleklerine, kitaplarına, peygamberlerine, ahirete, kadere ve kazaya inanmayan; kelime-i şehadeti, namazı, zekâtı, orucu, haccı bilmeyen; medeniyetinden, tarihinden, kültüründen, ecdadından habersiz nesiller bizim felaketimizdir. İşte bunun için evde, okulda, hayatın her alanında çocuklarımızın gönüllerine ve zihinlerine değerlerimizi nakşetmeliyiz” diye ekledi.

Bayram ziyaretleri vesilesiyle yola çıkacak olan vatandaşlara da hayırlı yolculuklar dileyen Altınsoy, “Seyahat eden saygıdeğer vatandaşlarımızın özellikle hız sınırlarına dikkat ederek bayramı bayram tadında idrak etmeleri en büyük temennimizdir. Bayramlarımız huzur içinde geçsin diye ailelerinden, sevdiklerinden uzakta, vatan nöbetinde, huzur devriyelerinde görev yapan kahraman güvenlik güçlerimizin bayramlarını da tebrik ediyorum. Rabbimize, bizleri mübarek güne ulaştırdığı için sonsuz şükürler olsun. Bu vesileyle tüm İslam Alemi’nin ve hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, birlik ve beraberlikle, huzur ve güvenle nice bayramlara ulaşmayı diliyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL