ASAYİŞ

Aile arasında arazi kavgası kanlı bitti

Aile arasında arazi kavgası kanlı bitti

Aksaray’da aile arasında çıkan arazi kavgasında eniştesi ve yeğenini bıçaklayan şahıs, annesini, kız kardeşini ve diğer yeğenini sopayla vurarak yaraladı.
Aksaray’da aile arasında çıkan arazi kavgasında eniştesi ve yeğenini bıçaklayan şahıs, annesini, kız kardeşini ve diğer yeğenini sopayla vurarak yaraladı. Kavgada 5 kişi yaralandı.
Hasas Mahallesi 6693 Sokak’ta meydana gelen olayda,Edinilen bilgiye göre, müstakil evlerinin arazisi için aralarında anlaşmazlık bulunan Halim K. (52) ve kız kardeşi Gülseren G. (41) çıkan tartışmada,. Gülseren G.’nin eşi Emra G. (43) ile kızları Hediye G. (18) ve Melike G. (17) de tartışmaya müdahil oldular.
Kavganın büyümesi üzerine, Halim K. yanında bulundurduğu bıçakla eniştesi Emra G.’yi 3 yerinden bıçakladı.
Halim K. yeğeni Hediye G.’yi ise sırtından bıçakla yaraladı.
Eline geçirdiği, Sopayla kendi öz annesi Fatma K. (79), kız kardeşi Gülseren G. ve yeğeni Melike G.’yi darp etti.
112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilen . İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekiplerince Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL