Genel

Ağaçören ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. Yılı kutlandı

Ağaçören ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. Yılı kutlandı

Loading

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. Yılı Ağaçören ilçesinde kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. Yılı münasebetiyle Aksaray’ın Ağaçören ilçesinde Ağaçören Anaokulunda kutlama düzenlendi.

Ağaçören Anaokulunda düzenlenen törene öğrenci, öğretmen ve velilerin yanı sıra , Ağaçören İlçe Kaymakamı Hüseyin Şamil Sözen beraberinde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Yalvaç, İlçe Jandarma Komutanı Barış Ata, İlçe Emniyet Amiri Ahmet Bağatır ile Ağaçören ilçesinde görev yapan Emniyet ve Jandarma personelleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. Yılı münasebetiyle Ağaçören Anaokulunda düzenlenen kutlamaya katıldılar.

Ağaçören Anaokulunda düzenlenen kutlama ilçe Kaymakamı Hüseyin Şamil Sözen Ağaçören Anaokulu öğretmen ve öğrencileriyle sohbet edip, öğrencilere hediyeler verdikten sonra Ağaçören Anaokulu öğrencilerinin hazırladıkları gösteriler büyük bir ilgiyle izlendi. Öğrenciler Polis ve jandarma araçlarına bindirildi doyasıya eğlendiler.

Kaymakam Hüseyin Şamil Sözen hazırlanan gösteri sebebiyle, Ağaçören Anaokulu öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.  ilçe Kaymakamı Hüseyin Şamil Sözen törende yaptığı konuşmada; “Dünyada tek çocuk bayramı olma özelliği taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı büyük bir öneme sahiptir, sevincimizi tüm dünya çocuklarıyla paylaştığımız; dostluk kardeşlik ve barış mesajlarını tüm dünyaya bir kez daha yinelediğimiz bir bayramdır. Bu duygu ve düşüncelerle; sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle bugüne anlam katan çocuklarımızın ve aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramını kutluyorum.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL