Genel

Adamın Tepesinin tasını attırmayın YETER

Adamın Tepesinin tasını attırmayın YETER

Loading

Suya sabuna dokunmadan habercilik yap. Kimsenin etlisine sütlüsüne karışma. Yap Kaza haberini olağan rutin haberini otur oturduğun yere. Bu bana göre değil bana mesleğimi öğreteceğinize kendinize çeki düzen verin.

Gelelim asıl meseleye; 27 Şubat bizim için kabusun üzerimize çöreklendiği gece oldu. 34 vatan evladını toprağa emanet ettik. İçimiz kan ağlıyor , yüreğimiz yanıyor. Zaman birlik ,beraberlik , kenetlenme zamanı.

Biz acımızı yaşarken birileri sosyal medyayı kullanıp bölücülük yapmanın derdinde. Kardeşim siyasi görüşün beni alakadar etmiyor hangi siyasi görüşe sahipsen o senin tercihin. Milletin acısı taze iken sen şehitler üzerinden düzmece görüntü ve ses kasetleri paylaşıp sözüm ona klavye külhanbeyliği yapmana bu millet asla izin vermez.

Basına dil uzatıp gerçekleri yazmıyorlar , bilgi saklıyorlar , gibi yalan yanlış paylaşımlarda bulunma sana ne kazandırır biliyor musun? Bilmediğin belli ben söyleyeyim beyin özürlü olmaya gerek yok. Devletin o eli gelir seni alır ve layık olduğun yere koyar.

Şehitler üzerinden siyaset yapıp nemalanma peşinde olan beyin özürlü insan. Bırak bu manevraları Türkiye Cumhuriyeti o kadar güçlü o kadar kuvvetli bağlara sahip ki; senin gibi üç beş beyin özürlü zavallı bunu idrak edemez.

Sosyal medya üzerinden Düzmece görüntüler yayınlayıp Türkiye’de karışıklık çıkartma derdinde olan  üç beş çapulcu ya asil Türk milleti sadece güler geçer. Sen kimsin de benim ülkemi karıştırmaya çalışıyorsun ki. Bu asil Türk milleti Malazgirt’te destanlar yazdı, Çanakkale’de destanlar yazdı, şimdide mazlumların yanında İdlip te destanlar yazıyor.

Sosyal Medyada çakma görüntüler yayınlayan milleti galeyana getirme çabasında olanlar siz neyin kafasını yaşıyorsunuz oturun oturduğunuz yere adam gibi .

Adamın kafasının tasını attırmayın YETER.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti her zaman 18 yaşında olduğunu aklınızdan çıkartmayın. Bırakın acımızı yaşayalım. Ülkeyi karıştırma çabasına giren bana göre beyin özürlü dür.

BAŞARAMAYACAKSINIZ.

Bizler yedisinden yetmişine şehitlerimizin kanı ile sulanmış bu vatan için hiç düşünmeden ölürüz. Dünyada Vatanı için Hiç düşünmeden Canını ,evladını feda edecek başka bir ulus yoktur. Vatan toprağımda Gözü olanın gözünü oyarım.  Tekrar tekrar yazıyorum Bırakın 34 vatan evladımızı toprağa emanet ettiğimiz bu günlerde Acımızı yaşayalım.

Tepemizin tasını attırmayın .

Şehitlik mertebesi ile Şehadete yürüyen vatan evlatlarımız emanetiniz emanetimizdir. Tüm Türk ulusu sizlere minnettar dır.

Bu gün böyle bir yazı kaleme aldım. Barış Huzur Mutluluk Dileklerim ile

İzzet Tınmaz / Gazeteci – Yazar

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL