3 metrelik kuyuya inen 4 kişiden 2’si hayatını kaybetti.

Bahçede bulunan su kuyusundaki motor arızasını gidermek için 3 metre derinliğindeki kuyuya inen ve zehirlenen aynı aile üyesinden 4 kişiden 2’si hayatını kaybetti.

3 metrelik kuyuya inen 4 kişiden 2’si hayatını kaybetti.
Yazar : Tarih : Okunma : 5.637 Okuma Yorum Yap

Bahçede bulunan su kuyusundaki motor arızasını gidermek için 3 metre derinliğindeki kuyuya inen ve zehirlenen aynı aile üyesinden 4 kişiden 2’si hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, olay Denizli’nin Çameli ilçesi Çamlıbel Mahallesi’nde meydana geldi.
Bahçede sulama amacıyla kullanılan kuyudaki su motoru arızasını gidermek için 3 metre derinliğindeki kuyuya inen Yusuf Aydınhan (43) zehirlenerek kuyudan çıkamadı. Yusuf Aydınhan’ın (43) Ağabeyi Ercan Aydınhan (50) ve oğlu İdris Aydınhan (26) ile yengesi Fatma Aydınhan (45) kuyuda mahsur kalan Yusuf Aydınhan’ı (43) çıkartmak için kuyuya indiler . Kuyudaki zehirli gaz nedeni ile zehirlenerek kuyuda bayıldılar. Diğer aile üyelerinin haber vermesi ile olay yerine Kurtarma ekibi, çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.
Bölgeye gelen ekipler 43 yaşındaki Yusuf Aydınhan’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma tarafından bölgede başlatılan incelemeler devam ederken, kuyuda hayatını kaybeden Yusuf Aydınhan’ın cenazesi ise Denizli Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler tarafından çıkarıldı.
Diğer aile üyeleri ise yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı.
HASTANEDE ÖLDÜ
Çameli ilçesindeki feci olayda ölü sayısı 2’ye yükseldi. Yusuf Aydınhan’ın ölümünün ardından aile üyelerinden bir kişi de hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Jandarma ekiplerinin bölgedeki inceleme çalışmaları devam ediyor.

İlk yorumu siz yazın