Genel

2020 de KADIN BEKÇİLER Geliyor

2020 de KADIN BEKÇİLER Geliyor

EGM Bekçi Alımı 2020 Yılı Kadın Adaylar Başvuru Yapacak EGM de yeni dönem bekçi alımı 2020 yılı şartları detayları ortaya çıkmaya başladı. Buna göre EGM bekçi alımı 2020 yılı kadın adaylar da başvuru yapabilecek. Gelişmeler ile yeni yayınlanan yönetmelik ile bunu hazırlığı yapıldığı göze çarpıyor.

EGM de yönetmelik değişikliği yapıldı. EGM bekçi alımı 2020 yılı kadın adaylar da başvuru yapabilecek. Yeni yayınlanan yönetmelikte ‘Erkek adaylar ibaresi eklendi’ bu durum bayan adayların başvuru yapabileceği anlamını taşıyor. Yönetmelik değişikliği sonrası kadın bekçi alımı kadro sayısı ve şartları detayları nasıl olacağı yönünde heyecanlı bir bekleyiş söz konusu .

T.C. kimlik numarası

Adli sicil ve arşiv kaydı olmadığı bilgisi

,5 inci maddede belirtilen nitelikleri taşıdığı beyanını

Mezuniyet bilgisini,Erkek adaylar için askerlik ile ilişiğinin bulunmadığı bilgisi

Yaş düzeltmesi yaptıranlar için yaş düzeltme belgesi

EGM’de kadın bekçi alımı daha önceki yıllarda yapılmış olup (Meslek içi ya da açıktan) kadın bekçi alımı olabiliyor.Yönetmelik değişikliğinde başvuru sırasında istenen evraklar da ‘Erkek adaylar için ‘ ibaresi eklendi. Bu düzenleme ile yeni ilanda kadın bekçi alımının önü açıldı.Kadın bekçi adayları bu yönetmelik değişikliği sonrası heyecanla yayınlanacak ilk kılavuzu bekliyor. 2020 yılı ilk aylarında kılavuz yayımlanması beklendiği üzere adaylar bu tarihe gözünü çevirmiş vaziyette.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL