ASAYİŞ

2014 BASIM YILI OLUP 2012 TARİHLİ FATURA KESTİLER

2014 BASIM YILI OLUP 2012 TARİHLİ FATURA KESTİLER

2012 yılında kesilen faturanın 2014 yılında nasıl matbaaya bastırıldı?

Ak Parti Karabük İl Başkanı İsmail ALTINÖZ, Hakkında iddialar bitmiyor. İkinci İddia OLDUKÇA CİDDİ

İddia sahibi Karabük’te yayınlanan  karabukdogruhaber.net  haber sitesi İmtiyaz Sahibi ve genel Yayın Yönetmeni Kazım YILMAZ

FETÖ Taktiği Dediler, Asıl Taktik Kendilerindeymiş!

Geçtiğimiz günlerde haber sitemizde bir kaç usulsüz görünen faturalar hakkında kamuoyunun aklında ki soruları, haber konusu olarak siz okurlarımız ile paylaşmıştık.

Sürekli olarak konu ile ilgili açıklama yapılmasını beklediğimiz halde herhangi bir açıklama gelmez iken Ak Parti İl Başkanı , yakın çevresine bu faturanın aslı iptal edildi şeklinde beyanı olduğu ve bizim yayınladığımız faturanın yanına kendisinin ortaya çıkardığı başka bir faturayı göstererek ”işte olay bu şekilde”beyanın da bulunduğu bilinmekte.

Ancak hem bizim yayınladığımız faturada hem de sayın ALTINÖZ’ün çevresine gösterdiği fatura da çok ilginç bir detay dikkatimizi çekti.

FATURA 2012 YILINDA KESİLİP İPTAL EDİLDİ

Bizim haberimizden sonra Sayın ALTINÖZ bu fatura 2012 yılında kesilip iptal edilmiş şeklinde yakın çevresine beyanda bulunarak kendisinin siyasi hayatına yönelik bilerek haber yapıldığını savunmuştu. Daha sonrasında tarafımıza da sosyal medya hesabı üzerinden iftira atıyorsunuz şeklinde bir mesaj atmıştı. Bizde kendisine iftara değil gerçekleri yazdığımızı söylemiş,  kendisinin hiç bir şekilde ödeme yapmadığı söylemesine yönelik ,MARZİNC firmasından ne kadar bağış aldığını ve bu bağışın nerelerde kimler arasında bölüşüldüğünü sormuştuk. Yine Sayın ALTINÖZ bu konu hakkında da herhangi bir açıklama yapmadı. Ve hatta Sayın ALTINÖZ’ün konuya açıklık getirmesi beklenirken FETÖ TAKTİĞİ İLE HABER YAPILIYOR şeklinde başka bir haber kaynağından haberimizi,  FETÖ tarafından yapılmış gibi gösterilmesi ve tarafımıza,  her diş geçiremedikleri insanlara ve kurumlara yaptıkları gibi fetöcü diyerek kısadan kaçış yolunu denemişlerdi. Oysa ki hem sayın ALTINÖZ’ün hemde bu haberi yapanın hemde fatura sahibinin gözünden kaçan bir detay var.

İŞTE O DETAY

İsmail ALTINÖZ,  benim siyasi hayatıma yönelik bir saldırı diyerek korumaya çalıştığı ve kendi seçimlerinin yaklaştığı için yıpratma olarak kendini savunduğu haberimizde kullanılan faturaların kesilme tarihi 2012 olarak söylemişti.Altını çizerek belirtmeliyiz ki ,  bizim yayınladığımız faturanın kurgu olduğunu varsayarsanız, sizin yakın çevrenize aslı budur diye yaydığınız yani gerçek fatura diye  kabul ettiğiniz faturada da dikkatinizden kaçan detay var.  Bir çok devlet kurumunun, bankaların,  kısacası il başkanlığının ağırlığı ile yürüttüğü avukatlık mesleğinde çok dikkatli olması gereken ALTINÖZ’ün,   2012 yılında kesilen faturanın 2014 yılında nasıl matbaaya bastırıldığını sorması gerekmiyor mu?

Şimdi hal böyle olunca eskiye dönük 2014 yılında basılan bir fatura 2012 tarihli olarak nasıl kesilebilir diye sormak aklınıza gelmedi mi?

Yada günümüzde kesilen faturalar bana dokunmasın diyerek eski tarihli mi kestiriliyor?

Bize sürekli ” 2012 faturasını neden yayımladın?”  , ”Başkana neden iftira attın?”  diye soran arkadaşlar şimdi aynı soruyu sayın başkana sorabilir misiniz ?

Faturalar her zaman mı 2 sene geriden kesiliyor?

Burada devleti mi dolandırıyorsunuz yoksa Ak Partinin kasasını mı boşaltıyorsunuz?

Amaç nedir?

Biz yalan haber yapıyorsak eğer Sayın ALTINÖZ’ü,  Karabük doğru Haber sosyal medya hesaplarımız üzerinden yapacağımız canlı yayınımızda sorularımızı cevaplamaya davet ediyoruz.

Haberde Yayınladığımız, Karabük Doğru Haber’in Bahsettiği Fatura

 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL