ASAYİŞ

2 kişiyi öldürdü 2 kişiyi yaraladı kendini vurdu

2 kişiyi öldürdü 2 kişiyi yaraladı kendini vurdu

Loading

Bir kişi pompalı tüfekle dehşet saçtı. İki kişiyi öldüren, 2 kişiyi de yaralayan şahıs son olarak kendini vurdu.

Bartın’ın Kozcağız beldesinde Mustafa G.(40) komşularıyla bilinmeyen bir nedenle tartışarak tüfekle dehşet saçtı. 2 kişiyi öldüren, 2 kişinin yaralanmasına neden olan 40 yaşındaki Mustafa G. intihar etmek için tüfekle kendini vurdu. Ağır yaralanan silahlı saldırgan 40 yaşındaki Mustafa G. Olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastanede tedavi altına alındı.

Olay Bartın’ın Kozcağız Beldesi’ne bağlı Yenişar Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, mahallede oturan ve inşaatlarda işçi olarak çalışan Mustafa G.(40), bilinmeyen bir nedenle komşular arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mustafa G.(40) evindeki av tüfeğini alarak, komşunun evinin önüne gitti. Mustafa G. tüfeğini ateşleyerek Celal Geredeli (65) ve gelini Selda Geredeli’yi (45) vurdu.

Daha sonra 65 yaşındaki Celal G.’nin oğlu Bilal G.’ye (46) ateş eden Mustafa G.(40) olaya müdahale etmek isteyen Celal G.’nin komşusu Döndü G.’yi (60) de vurdu. Mustafa G. (40) daha sonra tüfekle kendini vurdu.

Haber verilmesi üzerine olay yerine jandarma ve 112 Acil ekipleri geldi. Sağlık ekipleri yaralanan Döndü Geredeli ve Mustafa G.’yi Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Saçmaların kolunu sıyırması sonucu hafif yaralanan Bilal G.’ye ise olay yerinde müdahalede bulunuldu. Celal Geredeli ve gelini Selda Geredeli’nin ise yaşamlarını kaybettikleri belirlendi.

Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Celal Geredeli ve Selda Geredeli’nin cenazeleri otopsi için morga kaldırıldı.

Haber: Muhammet Onur ÇAKIR / Karabük

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL