Genel

1987’den beri insanları konuşturuyorlar

1987’den beri insanları konuşturuyorlar

Loading

1987’den beri dünyaya açılan kapınız UDK

Vize işlemleriniz, konsolosluk işlemleriniz, uluslararası ticaret, uluslararası iletişim konularında çözülmeyen sorunlarınızı UDK mutlaka çözer.

Dünya’nın ve Türkiye’nin birçok yerinden on binlerce insan UDK Aile Birleşimi Eğitim ve Sınav Merkezi sayesinde ailelerine kavuştu. Yurdumuzun dört bir yanından gençler UDK ile aldıkları vizeleri sayesinde kendilerine yeni hayatlar kurdu. Sayısız insan Uluırmak dil kursları sayesinde yabancı dil öğrendi.

UDK Aile Birleşimi Eğitim ve Sınav Merkezi tamamen öğrenme ve kazanma garantisi üzerine kurulmuş yenilikçi eğitim sistemi ile Yabancı dil korku olmaktan çıkartarak, dil öğrenmeyi eğlenceye dönüştürüyor.

Türkiye’nin aydınlık geleceği için UDK sayesinde akademik yabancı dil sınavları YDS, YÖKDİL, Hazırlık Atlama, IELTS, TOEFL sınavlarında %100 başarıya ulaşarak akademik kariyerlerini yükseltti.

GARANTİLİ ÖĞRETİYORLAR

UDK Aile Birleşimi Eğitim ve Sınav Merkezi, okula yardımcı eğitimleri ile çocukların okuldaki İngilizce ve Almanca derslerinde daha başarılı olmasını, dersleri severek takip etmesini sağlıyor.

Genel amaçlı kurslar ile istediğiniz dili her seviyede, her yaşta istediğiniz gün ve saatlerde, kısa sürede ve hızla öğrenmeyi garantiliyorlar.

UDK Aile Birleşimi Eğitim ve Sınav Merkezi, hem sınıf ortamında hem bire bir derslerde isterseniz adresinize gelerek, dersliklerinde teknoloji, konfor, hijyen standartlarını en üst seviyede tutarak öğrenmeniz için gerekli tüm kaynakları ücretsiz sunarak hizmet kalitesini en üst seviyede tutuyor.

En iyi yerli ve yabancı eğitimcilerle çalışıyorlar;

UDK Aile Birleşimi Eğitim ve Sınav Merkezi, uzaktan eğitim, video dersler, canlı yayın dersleri ve internetten dil öğrenmeniz için her türlü online içeriği hizmetinize sundu.

Konuşma Amaçlı eğitimler ile yabancı eğitimci desteği sayesinde , öğrendiğiniz dilde konuşma becerilerinizi geliştirmenizi garantilemekteler.

UDK Aile Birleşimi Eğitim ve Sınav Merkezi, bütün kursiyerlerimize konuşma ve pratik derslerini tamamen ücretsiz sunuyor. Konuşma ve dinleme becerilerini geliştirmek isteyenler için yurt dışında seyahat ve eğitim imkanları sağlıyor.

UDK kafe dil kafe konsepti ile yabancı dil konuşan insanlarla bir arada İngilizce, Almanca, Arapça, Farsça, Fransızca, Felemenkçe dillerinde sohbet edebilir, yabancı dilde kitap ve dergiler okuyabilyor, İngilizce oyunlar oynayabiliyorlar.

GARANTİLİ KAZANDIRIYORLAR.

UDK’da eğitim alan herkes öğrenme garantisi yanında sertifika kazanma garantisine sahip.

Ayrıca istediğiniz dilde istediğiniz sınava hazırlanmak için UDK’da Garantili sınav hazırlık programlarına katılabiliyorsunuz. Almanya Aile Birleşim Almanca A1 sınavlarında %100 kazanma garantisi. İngiltere Aile Birleşim İngilizce A1 sınavlarında %100 kazanma garantisi YDT Sınavında istediğiniz bölümü kazanma garantisi Hazırlık atlama sınavlarında %100 başarı garantisi

YDS, YÖKDİL, IELTS, TOEFL sınavlarında %100 başarı garantisi

GARANTİLİ KAVUŞTURUYORLAR

UDK tercümanlık hizmetleri, UDK Vize Danışmanlığı, UDK Yurt Dışı Eğitim Danışmanlığı

Hizmetleri ile istediğiniz ülkeye istediğiniz vizeyi alabilirsiniz.

Dünyanın her yerinden sevdiklerinize, akrabalarınıza kavuşmak için UDK yanınızda

Ayrıca noter yeminli tercümanlık hizmetleri ile her türlü yazışma, evrak, toplantı, görüşme işlemleriniz için tercümanlık desteği alabilirsiniz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL