ASAYİŞ

17 yaşındaki genç hayatına son verdi

17 yaşındaki genç hayatına son verdi

Aksaray merkez Tacin mahallesinde Recep Tayyip Erdoğan parkı yakınlarında boş arazide Otomobil içerisinde  boynunda ip olan erkek cesedi bulundu.
Edinilen bilgiye göre Aksaray merkez Tacin Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan parkı içerisinde boş arazide bahçe duvarına çarpmış olan otomobilin içinde boynunda ip bağlı halde ölü olarak bulunan genç bir erkek cesedi olduğu ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri yönlendirildi. Olay yerine gelen polis ekipleri otomobilin arka camının açık olarak bir ipin ölen gencin boynunda  ipin diğer parçasının da yaklaşık 100 metre gerideki aydınlatma diğerine bağlı olduğu belirlendi. Araç içinde boynunda ip bağlı olan genç erkek cesedi  üzerinden Vehbi Emin S. adına düzenlenmiş kimlik çıkan 17 yaşındaki kişinin öldüğünü saptadı.

Polis, kaza yapan 68 KP 507 plakalı otomobilin de Vehbi Emin S. nin bir yakınına ait olduğunu belirledi.  cansız bedeni otopsi için Aksaray Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belirlenecek.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL