Genel

15 Temmuz hainlerine lanet Şehitlerine Dualar okundu

15 Temmuz hainlerine lanet Şehitlerine Dualar okundu

Loading

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Aksaray Şehitliği’nde anma töreni düzenlendi.
Tören, Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ve Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in Şehitler Anıtı’na çelenk sunması ile başladı.
Şehitler için saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu. Şehitler için Kuran-ı Kerim Tilaveti ve duanın ardından şehit mezarları ziyaret edilerek karanfil bırakıldı.
Hain darbe girişiminde Ankara Gölbaşı Özel Harekât Başkanlığının bombalanması sonucu şehit olan Şehit Önder Güzel’in ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileyen Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu tüm şehitlere
Allah’tan rahmet diledi. Aksaray Şehitliği’ndeki törene; Aksaray Milletvekilleri Ayhan Erel, Cengiz Aydoğdu, Ramazan Kaşlı, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Gökhan Oflaz birim amirleri, şehit yakınları ve gaziler ile vatandaşlar katıldı.
Şehitler için Mevlid-i Şerif okutuldu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Ulu Caminde Mevlid-i Şerif okutularak hatim duası
yapıldı. Cuma namazı sonrasında Aksaray Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü tarafından vatandaşlara ikramda bulunuldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL