Genel

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNDE MEDYA MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNDE MEDYA MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN DİNÇER; “HIZLA BÜYÜYEN AKSARAY’IMIZ İÇİN PROJELER ÜRETİYORUZ”

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde şehir genelinde faaliyet gösteren medya temsilcileri ve çalışanları ile bir araya gelerek gazeteciler gününü kutladı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenen programa Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Cemiyet Başkanları, Yerel Medya Mensupları, ulusal medya temsilcileri, muhabirler, köşe yazarları, spor yazarları, televizyon ve radyo temsilcileri ile çalışanları katıldı.

Şehir genelinde faaliyet gösteren birçok medya mensubu ile uzun uzun sohbet eden Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer,  günün anlam ve önemini belirten konuşmasında şu ifadelere yer verdi. ” Değerli basın mensuplarımız, yılın her anı her dakikası haber kaynağına ulaşma en doğru şekilde elde etme ve gelişen zaman içerisinde süreç içerisinde bu bilginin haberin işlenerek vatandaşlarımızın kullanımına sunulması ve bunun şeffaflık doğruluk ve açıklık ilkeleri doğrultusunda yerine getirilmesi basın mensuplarımızın görev ve sorumlulukları içerisinde yer alıyor. Tabi bu anlamada önemli bir vazifenin yerine getirildiğini de her toplantıda dile getiriyoruz zaten bunu tekrar bir kez daha söylemekte de fayda var. Kamuoyunun bilgilendirilmesi açıklığa kavuşturulması bilginin yayılması ve olan olayların doğru bir şekilde aktarılması gerçekten günümüz dünyasında basın mensuplarının yaptığı görevinin önemini bir kez daha ortaya koyuyor. Sağ olun sizler Aksaray’da sizlerde elinizden gelen çabayı ortaya koyuyorsunuz.

Aksaray’ımızdaki kamuoyunun bilgilendirilmesi kurumların çalışmaları yine Aksaray’ımızdaki haber niteliği taşıyan konularla ilgili yapmış olduğunuz çalışmalarda bunun en aşikâr örneği. Aksaray’ımız hangi alanda hangi anlamda ileri gitmişse önem arz ediyorsa basın gücümüzde aynı oranda güçlü dinamik ve bu ilkeler çerçevesinde hareket ediyor. Bu sevinç verici bir durum. Son yıllarda Aksaray kendinden söz ettirebilen bir şehir haline geldi bunda tabi ki sizlerin önemli bir payı önemli bir görevi var. Bundan dolayı da hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugünün gündemi öznesi tabi ki basın mensuplarımız.

Şehrimize genel anlamada baktığımızda son yıllarda ve bölge içinde en hızlı gelişen şehirler arasında yer alıyor. Önümüzdeki günlerde Tüik resmi rakamları açıklayacak. Aksaray göç alan nüfusu sürekli artan dinamik bir il. Yani bir ilin nüfusunun artması göç alması demek o bölgede yaşamın güzel olduğu anlamına gelir. İmkanların çok daha iyi olduğu anlamına gelir. Şehrimiz son yıllarda bu anlamda göç alan bir il olarak insan ihtiyaçlarına cevap veren bir merkez statüsünde. Bu bizim sorumluluğumuzda ve insanımıza daha iyi hizmet sunmak için çalışıyoruz. Şehrimizi büyükşehir statüsüne ve vizyonuna kavuşturmak yeni çalışmalar ve projeler yapmamız icap ediyor, planlarımızı bu minvalde yürütmemiz gerekiyor ve bizde zaten çalışmalarımızı ve planlarımızı bu anlayış içerisinde sürdürüyoruz. Yaptığımız her işin arka planında bu anlayış ve bakış açısı var.

Aksaray Belediyesi olarak şehrimizde yaptığımız proje ve hizmetleri basın mensuplarımız takip ediyor. Her gün yeni bir şeyler yapmanın çabası ve gayreti içerisindeyiz. Bizler işlerimizi ve planlarımızı kısa, orta ve uzun vade de değerlendiriyoruz. Yaptığımız çalışmalarda Aksaray’ımızın gelecekte ortaya çıkılabilecek ihtiyaçları neler bunun altyapısı üzerinde çalışıyoruz.  Açılış, toplantı, temel atma törenleri gibi değişik vesilelerle siz basın mensupları ile sık sık bir araya geliyoruz. Bunların hepsi Aksaray’ımızın gelecek vizyonu için yaptığımız çalışmalardır. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesi ile davetimize katılan tüm medya mensuplarına teşekkür ederek Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü tebrik ediyorum. ” Dedi.

Gazetecilerin sorularını cevaplayan Başka Dinçer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü sebebi ile davetlilere hediye takdiminde bulundu. Medya mensuplarının fotoğraflarını Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in çektiği programda renkli görüntüler yaşandı. Davetliler Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e böylesine güzel bir organizasyondan dolayı teşekkür ettiler.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL